2017-07-02 22:06:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A kommunikáció ma nem lesz az ön erőssége

Napi horoszkóp július 3-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egyetlen bolygó támogatja önt, a Szaturnusz! A többi sajnos nem igazán tud segíteni önnek. Hiába pihent sokat ezen a hétvégén, a mai reggelen különösen fáradtnak érezheti magát. Ha teheti, a fontos találkozókkal várjon pár napot.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Könnyedén kezdődik ez a nap, igazán frissen ébred. A Mars és a Neptunusz segít megvalósítani önnek egy kreatív ötletét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A kommunikáció ma nem lesz az ön erőssége. Fizikailag sincs a csúcson, mert a Mars és a Neptunusz gyengítik az energiáját. Ha úgy látja, hogy valahol nem becsülik eléggé, harcoljon, de nemes ellenfélként, ahogy az önhöz illik. A pletykálkodást kerülje…
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön eddig is hajlamos volt az érzelmi változékonyságra, de a mai napon végképp nem is tudja már, mit akarjon, mit érezzen. Sajnos, a veszteség valamilyen téren elkerülhetetlen. Válassza a kisebb bánattal járó lemondást!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Érzékeny lelkét ma megbánthatja egy ismerőse. A seb annál nagyobb, vagy mélyebb, minél közelebbi ismerős az illető. Ha rokon, vagy családtag, akkor még napokig fájhat a megjegyzés… Beszéljék meg!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha már elhatározott valamit, akkor kár lenne azt feladnia az első akadálynál. Inkább erőlködjön még egy kicsit: előbb-utóbb engedni fognak önnek. Meglesz a szükséges engedély, jóváhagyás, pénz, vagy bármi, amire szüksége van!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Meglepő tapasztalatokat szerezhet egy önhöz közel álló személlyel kapcsolatban. Hatására az illetőről kialakított képe szinte teljes egészében megváltozhat. A jó hír, hogy egészen pozitív értelemben, ezért biztosan nőni fog az ön szemében.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a az ön jegyében jár. Ha az eddigi időszakban nem is mentek simán a dolgai, a mai napon mintha varázserővel ruháznák fel a csillagok. Olyan dolgokban érhet el haladást, mintegy varázsütésre, amiben már nem is remélte volna. Lépjen jó reflexekkel!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ráébredhet, hogy a társa talán másfelé kacsingatott az utóbbi időben. Azon is el kell gondolkodnia azonban, hogy nem az ön viselkedése járult-e hozzá ehhez a tettéhez, legalábbis részben? Legyen elnézőbb, ha csak egy ártatlan flörtről van szó!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Egy kicsit önzőbbnek kellene lennie! Ha úgy érzi, hogy a kollégája, vagy üzlettársa, esetleg a saját élettársa kihasználja, vagy lekezeli önt, akkor legyen bátorsága visszavágni neki.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ma ne számítson barátságos találkozásokra. Lehetséges, hogy megismerkedik valakivel, aki még sok bosszúságot okoz önnek… Ma inkább ne kezdjen beszélgetést idegenekkel.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Most nagyon be lesz fogva a munkahelyén. A Mars és a Neptunusz egymással harmonikus jegyekben állnak, felerősítik az ön kreativitását. Ötleteit a környezete is jól fogadja, és lassan el kellene kezdenie ezeket megvalósítani.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: